A Gödöllői Királyi Kastély karácsonyi két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2016.08.06 és 08.07-re 

 

Ideje: mindkét napon 10-18 óra között
 

A gödöllői kastély történetének egyik legkiemelkedőbb és leglátványosabb eseménye Mária Terézia 1751-es látogatása volt. Grassalkovich I. Antal gróf, a kastély építtetője rendkívüli pompával és ünnepséggel fogadta az uralkodónőt. A Gödöllői Királyi Kastélyban immár 12. alkalommal különleges programokkal, korhű jelmezbe öltözött komédiásokkal, kézműves vásárral jelenítik meg a 18. századi barokk ünnepségek hangulatát.
A megújult, egyre szépülő kastély miliője egyedülálló hangulatot kínál a kézműves vásárhoz és a kreatív alkotáshoz egyaránt. Gyere el Te is, nézz körül a vásár forgatagában, egyél egy finom süteményt a kastély kávézójában, járd be a kastély termeit Sisi nyomdokain és nem utolsó sorban alkoss velünk csodás tárgyakat! Szép és tartalmas nyári programot szervezhetsz egész családod részére.
 

Figyelem! A helyek korlátozottak a foglalkozásokhoz előzetes bejelentkezés és helyfoglalás szükséges, csak így tudjuk biztosítani, hogy Te is velünk alkothass!

 

Részvételi díjak:

- Projekt 1 (kezdők részére is) Sissis-ibolyás váza:                       4.500.- Ft

- Projekt 2 (középhaladó) Parfüm üvegcse:                                     5.900.- Ft/db

- Projekt 3 (középhaladó/haladó) Sissis-csipkés díszüveg:            5.900.- Ft/db

- Projekt 4 (haladó) Felhajtható tetejű vintage doboz:                   8.500.- Ft

- Projekt 5 (kezdő/középhaladó) Teafilter tartó madárházikó:        6.900.- Ft/db

- Projekt 6 (haladó) Nosztalgia ováldoboz:                                    12.000.- Ft/db

 

Projekt-1: Sissis-ibolyás váza

Rizspapírral dekorált nagy méretű váza, melyen a képi kompozíciót több részletből és többféle papírból állítjuk össze, árnyaljuk, csipkével, üvegkontúrozással és az új csillámos metálpasztákkal dekoráljuk. Igény szerint a vázához más képek is választhatók.
 

 

 

Projekt-2: Parfüm üvegcse
 

Különleges, gyönyörű formájú parfünös üveget dekorálunk, amelyhez csiszolt kupak is tartozik. A dekorációkhoz a legszebb új rizspapírok közül választhatsz, ibolyásat, levendulásat, hortenziásat, amelyik legjobban tetszik. Az kompozíció árnyalása az új effekt termékekkel történik majd, antikoló krémfestékkel, antik púderrel, csillámos metálpasztákkal.

 

 

 

 

Projekt-3: Sissis-csipkés díszüveg


Különleges, gyönyörű formájú díszüveget dekorálunk, amelyhez kupak is tartozik. Az üveg törékeny és légies dekorációját az új csipketranszfer, a szatinálás, az új metálpasztákkal bevont csipkés keretbe ágyazott kép (más képet is választhatsz) kombinációja adja.

 

 

 

 

 

Projekt-4: Felhajtható tetejű vintage doboz


Ezen a minden ízében vintage hangulatú dobozon szinte az összes vegyszer újdonságunkat kipróbálhatod! A doboz oldalát és részben a tetejét is különleges, légies csipkerádolgozás díszíti. A rizspapírból összeállított kollázs részben pecsételt alapfelületre épül, a háttér és a kollázs összeárnyalása az új effekt termékekkel történik majd, antikoló krémfestékkel, antik púderrel, rozsa patinákkal.

 

 

 

 

 

Projekt-5: Teafilter tartó madárházikó

Fa alapú, házikó formájú teafilter tartót dekorálunk vintage stílusban. A legújabb rizspapír kollekciókból állítjuk össze a képi jeleneteket. A papírok színvilágához igazodva színátmenetes 3 D-s stencil applikációt készítünk a háztetőre az új chabby chic paszták felhasználásával. Az elkészült tárgyat tovább dekoráljuk, selyemvirág, szalag, csipke stb. kiegészítőkkel.

 

 

 

 

Projekt-6: Nosztalgia ováldoboz


Olasz- török „házasság révén született meg ez a különleges, haladóknak szóló, fából készült óriás méretű ováldoboz. A legújabb olasz rizspapír kollekció egyik darabját és a Cadence vegyszerújdonságait használjuk majd az elkészítésénél. Középponti szerepet kap a szegélyt díszítő csipke rátét és a rusztikus nyomatok, a shbby chic paszta és az antikoló krémek, púderporok. Figyelem, a dobozból csak korlátozott db szám áll rendelkezésre, ezért csak a készlet erejéig választható!
 

 

 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély, földszinti különterem

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home