A DÉCOUPAGE MŰVÉSZETI MŰHELY NYOLCADIK, BENTLAKÁSOS BALATON-FELVIDÉKI ALKOTÓ-HÉTVÉGÉJE

Köveskál, 2016.augusztus 26-28.

 

Az idén a csodás Balaton-felvidéki Köveskálon töltjük a nyár utolsó hétvégéjét, és nyolcadszor rendezzük meg a nyárbúcsúztató découpage tábort.


A szokásos nyárvégi táborban, az alkotás mellett többek között helyet kap egy finom borkóstoló a köveskáli szőlőhegyen, sok-sok házi ínyencség Mári néni "fakanalából" és nem marad el a vasárnap reggeli piaclátogatás sem a káptalantóti Liliomkert piacon!
 

Szálláshelyünk és főhadiszállásunk a Saci Panzió lesz, Köveskál központjában.
 

A hétvége programja:
 

Augusztus 26., péntek – Érkezés egyénileg a kora délutáni órákban, a szálláshely elfoglalása, belakjuk és elfoglaljuk a panzió minden zegét-zugát, kertjét és teraszát… szabad program, este borkóstoló hidegtállal a köveskáli szőlőhegyen.
 

Augusztus 27., szombat – Reggeli, falusi finomságokból, utána egész nap alkotás, melyet csak az ebéd és a vacsora idejére szakítunk meg, amelyet Mári néni főz majd nekünk.
 

Augusztus 28., vasárnap – Reggeli, falusi finomságokból, utána látogatás és piacolás a szomszédos káptalantóti Liliomkert piacon. Az alkotások befejezése kora délutánig, egyéni elutazás.
 

 

Az alkotó hétvégén elkészítendő tárgykompozíciója:
Provanszi, fiókos fűszerpolc, vákuumzáras tároló üvegekkel
 

Részvételi díjak:

- Tanfolyam: 25.900 - Ft

- Szállás (félpanziós ellátással, borkóstolással): 7.500 - Ft/fő/nap  

A részvételi díj tartalmazza a tárgy elkészítését, minden nyersanyag költséggel együtt.
 

 

Az alkotó hétvégén elkészítendő tárgykompozíciója:
Provanszi, fiókos fűszerpolc, vákuumzáras tároló üvegekkel
 

Szint: haladó/felsőhaladó (elkészítése cca. 15 óra).

 

Felhasznált technikák:
 

Ezen a hétvégén önfeledt alkotásnak adhatjuk át magunkat, kipróbáhatjátok az új Cadence vegyszerek széles palettáját. A következő technikákat ismerheted meg, a tárgyak elkészítése során:
 

- a rizspapír ragasztás új dimenziója a speciális découpage plus ragasztóval, papírragasztás nagy felületen és egymásra épített kollázsokkal
 

- árnyalási és antikolási technikák az új Cadence effekt médiumokkal – bemutatkozik az antikoló krémfesték, antikoló púderpor, a distress paszta
 

- árnyalt, kopottas fahatás Cadence antikoló krémfestékkel
 

- üvegdekoráció Cadence csipketranszferrel és szatinálással
 

 

 

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home