A tanfolyam programja 2016.10.01.-02. napokra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Ezen a tanfolyami hétvégén a Cadence home decor család tagjaival ismerkedünk Klasszikus shabby felületeteket fogunk készíteni a Cadence home decor krétafestékek és a very chalky home decor wax felhasználásával. Beszélgetünk a csiszolási technikákról, a helyes színválasztásról, az új szín trendekről. A tárgyakon megtanult technikákat bútorokon is tudod alkalmazni, hiszen ez a termékcsalád elsősorban lakás és bútor dekorációhoz készült.

Részvételi díjak:

- Projekt 1 (középhaladó):                    10.000.- Ft

- Projekt 2 (középhaladó):                   10.000.- Ft

- Kezdő/újrakezdő/"gyorstalpaló":      10.000.- Ft

Életképekhez ezekre klikkelj:

https://www.facebook.com/KardosZsofiadecoupage/photos/pcb.1111365935612666/1111365305612729/?type=3&theater

https://www.facebook.com/KardosZsofiadecoupage/photos/pcb.1110580659024527/1110580202357906/?type=3&theater

https://www.facebook.com/KardosZsofiadecoupage/photos/pcb.1110405025708757/1110404042375522/?type=3&theater

https://www.facebook.com/KardosZsofiadecoupage/photos/pcb.1111214462294480/1111213972294529/?type=3&theater

 

Projekt 1: Óriás tálca (középhaladó, elkészítése cca. 6-7 óra)

 

Felhasznált technikák:
Nagy méretű, MDF-bőll készült tálca. Többféle krétafesték színből és home decor transzferből választhatsz egyedi kompozíciód elkészítéséhez. A tárgy elkészítése során a következő technikákat ismerheted meg:

 

 • shabby chic technika a Cadence home decor termék családdal, krétafesték és very chalky home decor wax felhasználásával
   

 • a shabby chic csiszolási technikákról és a dekorációkhoz megfelelő színválaszról is beszélgetünk
   

 • az elkészült felület dekorálása home decor transzferekkel
   

 • stencilezés distress pasztával és púderporral

   

 

Projekt 2: Tortatál vintage hangulatban (középhaladó, elkészítése cca. 6-7 óra)

 

Felhasznált technikák:
Fából készült tortatálat dekorálunk a Cadence home decor termékcsaláddal. A tárgy elkészítése során a következő technikákat ismerheted meg:

 

 • shabby chic technika a Cadence home decor termék családdal, krétafesték és very chalky home decor wax felhasználásával
   

 • a shabby chic csiszolási technikákról és a dekorációkhoz megfelelő színválaszról is beszélgetünk
   

 • az elkészült felület dekorálása csipke transzferrel, rizspapírokkal
   

 • antikolás és árnyalás distress pasztával
   

 

 

ÚJDONSÁG!!

Mostantól minden alkalommal választható programcsomag „gyorstalpaló”-knak, kezdőknek, és újrakezdőknek.


Téged is elbájolt a découpage varázslatos világa? Lépj be velünk a szépség birodalmába, az ajtó kezdőknek is nyitva áll! Összeállítottam egy „gyorstalpaló” kezdőcsomagot, amellyel 1 nap (8 óra) alatt belekóstolhatsz a legalapvetőbb anyag és eszköz ismeretekbe, alaptechnikákba, amely ennek a csodálatos hobbynak a megismeréséhez elengedhetetlen. Három egyszerűbb, de tetszetős tárgyat készíthetsz el az egy napos tanfolyam alatt, három különböző alapfelületre, különböző technikák felhasználásával. A tananyagot igyekeztem úgy „szabni”, hogy mindenki számára élvezetes, változatos és könnyen kivitelezhető legyen és a nap végeztével 3 mutatós tárggyal távozhass. A gyorstalpaló découpage kezdő programcsomag bármelyik meghirdetett tanfolyami napon elkészíthető, kizárólag előzetes bejelentkezéssel (zsofia.kardos@casamiabella.hu) és természetesen a szabad helyek függvényében! Téged is szeretettel várunk!

 


A csomag tartalma:
 

1., Antikolt fadobozka - melynek elkészítése során megismerkedhetsz az egyik, fafelületre legmutatósabb és legegyszerűbben alkalmazható technikával, a ma is nagyon divatos schabby chic-el. Megtanuljuk hogyan bánj a szalvétával, mivel és milyen technikával ragaszd fel.
 

2., Rizspapíros váza – megismerkedünk egy nagyon sokoldalú, a découpage-ban nagyon gyakran használt papírfajtával, a rizspapírral. Megmutatom hogyan készíts egységes, opálos márványhatású alapfelületet a rizspapírból, majd ezt dekoráljuk tovább szebbnél szebb nyomott mintás rizspapírral, bátrabbak az árnyalást is megpróbálhatják, a rizspapírral borított felületen a legegyszerűbb.
 

3., Kerámia bonbonier – nagyon sokak által kedvelt és nagyon sokoldalúan dekorálható felület a kerámia. Elmondom, milyen nagyon fontos szempontokat kell szem előtt tarts ennek a felületnek az alapozásakor és végső lakkozásakor, hiszen a kerámia a legporózusabb felület, amelyre dolgozunk. Szépséges porcelánfinomságú felületet alakítunk ki a munka során, melyre a végén az egyik legszebb rajzolatú repesztőlakkal, a kétfázisú finomvonalas repesztővel készítünk porcelánhatású repedéseket.
 

Javaslom, hogy hozzál magaddal egy füzetet, amelybe jegyzeteket készíthetsz, mert első hallásra biztosan rengetegnek tűnik majd a sokféle információ a technikákról és a legkülönbözőbb vegyszerekről. Ezt otthon így akárhányszor újra áttekintheted, és gyakorolhatod a leírtak szerint.
 

Fotók a csomag mintatárgyairól:
 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home