A DÉCOUPAGE MŰVÉSZETI MŰHELY ELSŐ BENTLAKÁSOS "CADENCE" ALKOTÓ-HÉTVÉGÉJE

Zselicvölgy, 2016.OKTÓBER 21-23.

 

Idén ősszel a Zselici dombság szelíd lankái között töltünk el egy kellemes alkotó hétvégét, gyönyörű környezetben, smaragdzöld tó partján, sűrű erdők ölelésében, a Zselici Csillagrezervátum területén található szabadidőfarmon, ahol tiszta éjszakákon úgy ragyognak a csillagok, mint a vadregényes skót felföldön.
Ez ismét egy olyan hétvége lesz, ahol az egész család találhat magának tartalmas kikapcsolódást. Amíg mi alkotunk, addig a „fiúszakasz” kirándulhat a környéken, csobbanhat a jacuzziban, frissülhet a szaunaházban, bowlingozhat vagy kedvére sportolhat valamelyik nyitott vagy fedett sportpályán, felfedezheti a lovakat a farm istállójában, horgászhat a halastóban, vagy biciklizhet a környéken.
Szállást a farm csodás, falusi hangulatban felépített és kialakított vendégházai kínálnak, összkomfortos kétágyas, fürdőszobás szobákkal, melyekhez klíma, minibár, LCD tv, WIFI, fürdőköntös használat, hajszárító és szabadtéri parkoló is tartozik. Finom étkezéseinket – teljes ellátás első nap vacsorától utolsó nap ebédig – a farm tradicionális, helyi ízekre alapozó házias étterme szolgáltatja majd.
No és persze nem utolsó sorban, mi hölgyek hódolunk découpage szenvedélyünknek, alkotunk szombaton és vasárnap is, csodaszép tárgyakat.
Hozhatod a családodat, párodat, gyermekedet, unokádat is, amíg Te alkotsz, ők is garantáltan el tudják majd foglalni magukat.

 

Elhelyezés : a Zselicvölgy szabadidő farm kétágyas vagy 3-4 ágyas családi , fürdőszobás szobáiban
Ellátás: teljes panzió, péntek vacsorától vasárnap ebédig, reggeli svédasztalos, a főétkezések menüsorok alapján

Részvételi díjak:
46900.- Ft/fő kétágyas elhelyezés esetén
26900.- Ft/fő, kísérő személy díja az alkotó csomagok nélkül
Pótágy árak (két teljes fizető fő mellett, családi szobában):
0-6 éves korig: ingyenes
6-12 éves korig: 17500 Ft/fő
12 év felett: 21500 Ft/fő
Az idegenforgalmi adó (300 Ft/fő/éj) a helyszínen külön fizetendő.

A foglalás 50% előleg befizetésével lehetséges, kötbérmentes lemondási határidő és teljes összeg befizetési határideje 2016.szept.15.
A helyek limitáltak, a hétvégi programra (a családtagokon kívül) max. 20 fő alkotó résztvevőt tudunk fogadni.
Jelentkezés, foglalás, érdeklődés a zsofia.kardos@casamiabella.hu e-mail címen lehetséges.

A részvételi díj tartalmazza:
- 2 éj szállást és teljes panziót ( 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)
- WIFI, parkolás, szauna, jacuzzi, fürdőköpeny használatot
- az alkotói csomag alapján választott tárgyak elkészítését

 

A hétvége programja:
 

október 21. péntek
Érkezés egyénileg a délutáni órákban a szálláshelyre, a szobák elfoglalása. Délután szabad program, pihenés, este közös vacsora.

Október 22. szombat
8-tól büféreggeli a szálloda éttermében.
9.00-kor kezdődnek a délelőtti découpage foglalkozások. 13-14 óra között ebédszünet, ebéd a szálloda éttermében.
Délután 14-19 óra között folytatódnak a découpage foglalkozások
Közös vacsora a szálloda éttermében.

Október 23.vasárnap
8-tól büféreggeli a szálloda éttermében.
9.00-kor kezdődnek a délelőtti découpage foglalkozások. 13-14 óra között ebédszünet, ebéd a szálloda éttermében.
Egyéni hazautazás.
 

A programban a kisebb változtatások jogát fenntartjuk!
 

 

Country home alkotói csomag:
 

Ezt az alkotói csomagot kezdőbbeknek és haladóbbaknak is ajánlhatjuk, mert a csomagba összerendezett tárgyak különböző nehézségi szint szerint is elkészíthetőek, kinek-kinek gyakorlottsága szerint. A tárgyak elkészítése során megismerheted a Cadence legfontosabb hobby vegyszereit : az akril festékeket, a découpage plus-t, az antikoláshoz használható anyagokat, az antikoló krémfestéket, az antikoló púderport, distresst pasztát, metál krémeket. Kezdőbbek a képi kpmpozíciókat rizspapír kollázzsal is meg tudják oldani, a haladóbbak gyakorolhatják a pittorico technikát.
 

Ebben a csomagban elkészíthetsz:
 

 • egy különleges, rusztikus hangulatú fa alapú, több funkciós hordozható konyhai tároló dobozt, több rizspapírból összeállított kompozícióval, különböző árnyalási és antikolási technikákkal, 3 D-s rátétekkel
   

 • a dobozhoz tartózó üvegpárt ( 2 db-s szett), amelyekben olíva olajat, ecetet tárolhatsz és szervírozhatsz stílusosan. Az üvegeknél gézre készítünk rizspapír kompozíciókat és a gézt egy különleges effekttel színezzük-antikoljuk, púderpor és antikoló krémfesték segítségével.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantikus konyha alkotói csomag:
 

Ez a programcsomagot elsősorban azok számára állítottuk össze, akik szeretnének alaposabban megismerkedni a különböző stencilezési technikákkal, azok helyes kivitelezésével a különböző anyagok használata során. Középhaladóknak és haladóbbaknak ajánljuk.
 

Ebben a csomagban elkészíthetsz:
 

 • egy különleges, nagy méretű teafilter tároló doboz, teáskannát formázó profillal, hogy ne csak hasznos legyen, hanem konyhádnak szép dekorációja is. Itt is többféle rizspapírból áll össze a kompozíció, melyekből saját ízlésednek megfelelően elkészítheted a Neked legjobban tetsző, lakásodhoz illő dobozt, a legkülönbözőbb technikák kombinálásával, melyek között szintén lesz antikolás és háromféle stencilezési technika is, három különböző hobby vegyszer felhasználásával.
   

 • A teafüveknek, kiegészítésképpen, készítünk egy vákuumzáras üveget is, csipke transzferes, fekete-fehér dekorációval (fekete vagy fehér csipkét is választhatsz hozzá, ízlésed szerint)
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixed media alkotói csomag:
 

Ez az extravagáns programcsomagot gyakorlottabbaknak ajánljuk inkább. A középpontba a Cadence különleges effekt vegyszerei és az azok kombinálásával elkészíthető speciális felület kialakítások kerülnek.
 

Ebben a csomagban elkészíthetsz:
 

 • egy díszüveget mixed media effektekkel. Olyan különleges felületet alakítunk ki a Cadence vegyszerek felhasználásával, amely áttetsző, színjátszó és színátmenetes felületet is eredményez egyben, ezt kombináljuk különböző stencilezéssel,árnyalással és 3 D-s, valamint textil alapú rátétekkel.
   

 • egy szép formájú, nyitott fa tároló dobozt, szintén vegyes technikák kombinációjával, rizspapír kollázsokkal, shabby chic stencilezéssel, 3 D-s rátétekkel, antikolással, púderporos árnyalással.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home