A tanfolyam programja 2018.02.03.-04. napokra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Ezen a tanfolyami hétvégén egy különleges mix media képet fogunk készíteni, melynek középpontjában egy különleges maszk dekoráció áll. A képet kétféle verzióban, pávamaszk vagy pillangó maszk dekorációval készítheted.

Részvételi díj:  (haladó, elkészítése kb. 8 óra):   15.000.- Ft

 

 

Felhasznált technikák:

A két különböző maszk hátterét különbözőképpen, más-más technikával készítjük, mint ahogy a maszkok dekorációját is. Az alábbi technikákkal dolgozunk:

- A pávamaszk elkészítésénél a maszk rusty patinára épülő dekorációja, dora perla metál festékek, dora wax és finger wax kiegészítéssel. A háttér rizspapíros very chalky koptatási rendszerre épülő alap, kerete hi-li festékes stencilezéssel.


- A pillangómaszk elkészítésénél a maszk hi-lite metálfestékekre épülő dekorációja, dora perla metál festékek, dora wax és finger wax kiegészítéssel. A háttér fekete selyem dekorációja hi-lite pasztás kompozícióval és keret stencilezéssel.

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home