A Découpage Művészeti Műhely CADENCE termékekre épülő tematikus hétvégéje Egerben

Eger, 2018. április 20-22.

 

Kellemes, és már többször kipróbált környezetbe invitállak Benneteket a szépséges Egerbe, ahol egy teljes hétvégén keresztül alkothatunk ismét együtt, vidáman, jó társaságban. A Cadence termékeinek köszönhetően rengeteg új technikát és vadiúj nyersanyagot fogunk kipróbálni, hogy ismét feltöltődj a legújabb ötletekkel és kreatív trendekkel.

Elhelyezés : Egerben a Bacchus Panzió kétágyas, fürdőszobás, tv-s szobáiban
Ellátás: teljes panzió, péntek vacsorától vasárnap ebédig, reggeli svédasztalos, a főétkezések menüsorok alapján
Részvételi díjak:
27500.- Ft/fő kétágyas elhelyezés esetén (külön ágyas szobák vannak)
7500.- Ft/fő, egyágyas felár 2 éjszakára

A fix helyfoglalás a fenti összeg 50% előlegének befizetésével lehetséges, kötbérmentes lemondási határidő és második részlet befizetési határideje 2018.márc.20. A helyek limitáltak, a hétvégi programra max. 20 tanfolyami résztvevőt tudunk fogadni. Kísérőszemélyt, családtagot lehet hozni természetesen. Igény szerint 4 fős apartman is rendelkezésre áll.
Fenti részvételi díj tartalmazza:
2 éj szállást és teljes panziót ( 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora) kétágyas elhelyezéssel, WIFI és parkoló használatot, különterem használatát a teljes időtartam alatt korlátlanul, a découpage foglalkozásokhoz
A hétvége programja péntek kora délutáni érkezéssel kezdődik, amikor már a découpage foglalkozások is elkezdődnek és vasárnap ebéd után zárul. Tehát két teljes napod lesz az alkotásra.

Részvételi díjak:

- Projekt 1:  29.000.- Ft

- Projekt 2: 14.000.- Ft

- Projekt 3: 15.500.- Ft

- Projekt 4:   5.500.- Ft

 

Projekt 1: Fiókos kisszekrény (elkészítése cca. 16-20 óra)

Felhasznált technikák:

Egyedi tervezésű és kivitelezésű fiókos kisszekrény ékszertartónak, konyhai fűszertárolónak, fürdőszobai piperetárolónak, vagy aminek szeretnéd…
A mintadarab a Calambour új szecessziós rizspapír és stencil kollekciójával készült. Felhasznált technikák : kombinált pittorico very chalky wash-l, különböző stenciltechnikákkal és metálfestékekkel
Természetesen más papír és stencil kombinációval is készítheted, előzetes egyeztetés alapján.

 

 

 

 

 

Projekt 2: Mediterrán korsó  (elkészítése cca. 8 óra)

Felhasznált technikák:

Kerámia dekoráció a Cadence legújabb rizspapír kollekciójával és effekt termékeiből komponálva (kő és betonpaszta, moha effekt, top coat glaze )
Elkészítési idő

 

 

 

 

Projekt 3: Fedeles fakosárka  (elkészítése cca. 8+ óra)

Felhasznált technikák:

Egyedi gyártású fedeles fakosárka romantikus dekorációja – új Cadence rizspapír kollekció, very chalky wash effekt tőbbféle kombinációja, stencilbe ágyazott pittorico, finomvonalas repesztés.

 

 

 

 

 

Projekt 4: Kiegészítő, időkitöltő tárgy (elkészítése cca. 3 óra)

Felhasznált technikák:

Bélelt textil piperetáska női csecse-becséknek – textil dekorációk Cadence textilfestékekkel, pasztákkal, rizspapírral kombinálva.

 

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home