A Découpage Művészeti Műhely CADENCE termékekre épülő tematikus hétvégéje Egerben

Eger, 2019. április 26-28.

 

Kellemes, és már többször kipróbált környezetbe invitállak Benneteket a szépséges Egerbe, ahol egy teljes hétvégén keresztül alkothatunk ismét együtt, vidáman, jó társaságban. A Cadence termékeinek köszönhetően rengeteg új technikát és vadiúj nyersanyagot fogunk kipróbálni, hogy ismét feltöltődj a legújabb ötletekkel és kreatív trendekkel.

Elhelyezés : Egerben a Bacchus Panzió kétágyas, fürdőszobás, tv-s szobáiban
Ellátás: teljes panzió, péntek vacsorától vasárnap ebédig, reggeli svédasztalos, a főétkezések menüsorok alapján
Részvételi díjak:
27500.- Ft/fő kétágyas elhelyezés esetén (külön ágyas szobák vannak)
7500.- Ft/fő, egyágyas felár 2 éjszakára

A helyek limitáltak, a hétvégi programra max. 20 tanfolyami résztvevőt tudunk fogadni. Kísérőszemélyt, családtagot lehet hozni természetesen. Igény szerint 4 fős apartman is rendelkezésre áll.
Fenti részvételi díj tartalmazza:


2 éj szállást és teljes panziót ( 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora) kétágyas elhelyezéssel, WIFI és parkoló használatot, különterem használatát a teljes időtartam alatt korlátlanul, a découpage foglalkozásokhoz
 

A hétvége programja péntek kora délutáni érkezéssel kezdődik, amikor már a découpage foglalkozások is elkezdődnek és vasárnap ebéd után zárul. Tehát két teljes napod lesz az alkotásra.
 

A hétvégére választható mintadarabok részvételi díjai, melyek a helyszínen fizetendők (több mintadarabot is választhatsz, a választásnál kérlek vedd figyelembe a projekteknél megadott elkészítési időket) :

Részvételi díjak:

- Projekt 1:     35.000.- Ft

- Projekt 2:    25.000.- Ft

- Projekt 3:     25.000.- Ft

- Projekt 4:       6.500.- Ft

- Projekt 5/A:    7.000.- Ft (26 x 45 cm)

- Projekt 5/B:    8.500.- Ft (45 x 45 cm)

 

Projekt 1: Cadence bőrönd (elkészítése cca. 15 óra)

Felhasznált technikák:

A tavalyi nyári tábor fő projektje volt a Cadence vintage bőrönd, gyönyörű MDF alapanyagból, díszveretekkel, amelyet mindenki saját elképzelése szerint készíthet el, a mintadarab alapján vagy egyéb, előre egyeztetett egyedi technika szerint.

 

 

 

 

Projekt 2: Táska formájú újságtartó (elkészítése cca. 14-15 óra)

Felhasznált technikák:

MDF-ből készült táska formájú újságtartót fogunk dekorálni. A dekoráció során megismerkedhetsz a legkülönbözőbb stencilezési és festési technikák kombinációival és az ezekkel készíthető extravagáns dekorációkkal.
 

 

 

 

Projekt 3: Kenyértartó láda  (elkészítése cca. 12-14 óra)

Felhasznált technikák:

MDF-ből készült kenyértartó ládát fogunk dekorálni. A dekoráció során megismerkedhetsz a legkülönbözőbb stencilezési és festési technikák kombinációival és az ezekkel készíthető extravagáns dekorációkkal, transzferálással.

 

 

 

 

Projekt 4: Bélelt, zipzáras textil piperetáska női csecse-becséknek – textil dekorációk Cadence textilfestékekkel, pasztákkal, rizspapírral kombinálva
Elkészítési idő: kb. 4 óra
 

 

 

 

Projekt 3: Különböző díszpárna-dekorációk  (elkészítése cca. 6-6 óra)

Felhasznált technikák:

Textil dekorációk Cadence textil spray-vel, textilfestékekkel, pasztákkal, rizspapírral kombinálva, különböző stencilezési technikákkal, füstfóliás rizspapír kombinációkkal. Két méret (26 x 45 vagy 45 x 45 cm) közül és két alapszínből (fehér vagy fekete) választhatsz.

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home