A Découpage Művészeti Műhely CADENCE termékekre épülő tematikus hétvégéje Egerben

Eger, 2020. március 13-15.

 

Kellemes, és már sokszor kipróbált környezetbe invitállak Benneteket a szépséges Egerbe, ahol egy teljes hétvégén keresztül alkothatunk ismét együtt, vidáman, jó társaságban. A Cadence termékeinek köszönhetően rengeteg új technikát és vadiúj nyersanyagot fogunk kipróbálni, hogy ismét feltöltődj a legújabb ötletekkel és kreatív trendekkel.

Elhelyezés : Egerben a Bacchus Panzió kétágyas, fürdőszobás, tv-s szobáiban
Ellátás: teljes panzió, péntek vacsorától vasárnap ebédig, reggeli svédasztalos, a főétkezések kétfogásos menüsorok alapján
Részvételi díjak:
29500.- Ft/fő kétágyas elhelyezés esetén (külön ágyas szobák vannak)
7500.- Ft/fő, egyágyas felár 2 éjszakára

A helyek limitáltak, a hétvégi programra max. 20 tanfolyami résztvevőt tudunk fogadni. Kísérőszemély, családtag csatlakozhat csak a szállás és ellátás csomag befizetésével. Fenti részvételi díj tartalmazza:
2 éj szállást és teljes panziót ( 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora) kétágyas elhelyezéssel, WIFI és parkoló használatot, különterem használatát a teljes időtartam alatt korlátlanul, a découpage foglalkozásokhoz
A hétvége programja péntek kora délutáni érkezéssel kezdődik, amikor már a découpage foglalkozások is elkezdődnek (14 órától) és vasárnap ebéd után zárul. Tehát két teljes napod lesz az alkotásra.
A hétvégére választható mintadarabok részvételi díjai, melyek a helyszínen fizetendők (több mintadarabot is választhatsz, a választásnál kérlek vedd figyelembe a projekteknél megadott elkészítési időket).
 

Részvételi díjak:

- Projekt 1:     35.000.- Ft

- Projekt 2:    15.000.- Ft

- Projekt 3:     18.000.- Ft

- Projekt 4:     13.500.- Ft

- Projekt 5:     11.000.- Ft (3 csempés verzió 12.500 Ft)

- Projekt 6/1:  12.500.- Ft ( 3 tojásból álló csomag)

- Projekt 6/2:    2.500.- Ft/tojás

 

Projekt 1: Vintage varrógép, díszfedéllel (elkészítése cca. 16 óra)

Felhasznált technikák:

Cadence mix media technikák sokrétű kombinációja. Cadence very chalky technikák 3 D-s effektekkel, antikolással. A Calambour „Romantic steampunk” rizspapír és stencil kollekciójával. Extravagáns kiegészítő díszítések. Igazán különleges tárgy igényeseknek és haladóknak.

 

 

 

 

Projekt 2: Provanszi falipanel (elkészítése cca. 8 óra)

Felhasznált technikák:

Egyik új rusztikus MDF alapunkra készítünk konyhai dekorációt, többféle technika kombinációjával: very chalky effektek rizspapírral és stencilezéssel kombinálva, 3 D-s csempeutánzat készítése classic pasztával és stencilezéssel, műgyanta kiegészítők dekorációja, festése, antikolása, patinázása.
 

 

 

Projekt 3: Felhajtható tetejű láda, varrós doboznak  (elkészítése cca. 10-12 óra)

Felhasznált technikák:

A legújabb Cadence mix media technikák kombinációja. Very chalky effektek a Cadence dora perla család festékeivel és pasztáival kombinálva.
Koptatott madeira hímzés effekt és 3 D-s damaszt hatás különleges stencilezési technikákkal.

 

 

 

 

Projekt 4: Rozsdás, antikolt provanszi tojástároló (elkészítés: kb. 8 óra+8 óra száradási idő)

 

Felhasznált technikák:

Rusztikus tároló, kivehető tojástálcával. Rozsdás effektek rusty patina és az új Cadence rozsda effekt kombinációjával, különleges stencilezési technikákkal.
 

 

 

 

Projekt 5: Teázó/kávézó tálca koptatott madeira hímzés effekttel. (Elkészítési idő: kb. 7-8 óra)
 

Felhasznált technikák:

Új fazonú, „csempebetétes” (választható több fazonból, 1 vagy 3 csempe betétes verzióban) MDF tálcáink dekorációja koptatott madeira hímzés effekttel, egyedi rizspapírokkal, pittoricoval és egy különleges antikolási technikával.

 

 

 

 

Projekt 6: Különleges húsvéti tojásdekorációk
 

Felhasznált technikák:

Hungarocell vagy libatojás alapra, a legkülönbözőbb technikákkal és Cadence újdonságokkal.
 

6/1., 3 db-s különleges libatojás csomag, különböző technikákkal: egy tojás műgyanta alapon gyurmarátétekkel, antikolással, a másik kettő az új füstfátyol fólia, metál flexibilis paszta és spider repesztő kombinációjával, ékszerkiegészítőkkel
Elkészítési idő: kb. 7-8 óra
 

6/2.,Rozsdás, kő és betonpasztás, vintage legenddel és füstfátyol fóliával dekorált hungarocell tojások
Elkészítési idő: 2 óra/tojás.
 

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home