A DÉCOUPAGE MŰVÉSZETI MŰHELY NEGYEDIK ALKOTÓ-HÉTVÉGÉJE

Monoszló, 2014.augusztus 22-24.

Már hatodik éve, hogy augusztus végén összegyűlünk egy fergeteges hangulatú és élményekkel teli nyárbúcsúztató alkotótáborba a Balaton-felvidéki aprócska, de annál gyönyörűbb zsákfaluban, Monoszlón.
Idén is vár minket házigazdánk romantikus, provanszi hangulatú parasztháza, a közös étkezések, az esti bográcsolás, és a vacsora utáni kandallós „ejtőzések” bűbájos helyszíne, ahol mindenki jól érzi magát! A Faluháza néhány napra ismét alkotó műhellyé avanzsálódik. Az örvendetesen egyre bővülő létszám következményeképpen az Erdei Iskola névre hallgató Panziót is birtokba vesszük. Vasárnap reggel pedig meghódítjuk és kifosztjuk a „tóti” Liliomkert piac kínálatát.
Egyszóval lesz móka, kacagás, fergeteges alkotó- és jókedv, és az immáron szokásos szombat esti bogrács party alkalmával ezúttal Mediterrán csirkeragut fog nekünk készíteni a "mester".
 

Az alkotó hétvége elkészítendő tárgyai:
Az idei hétvégén romantikus, shabby stílusú fürdőszoba dekorációt készítünk, vagy ennek alternatívájaként, ismétlésként el lehet készíteni a nyári Coastal shabby tanfolyamok trióját is, a csempe utánzatú óriás tálcát, a kulcsos szekrényt és a fali fogast.
 

Tárgycsoport-1: Kerámia fürdőszoba szett: hullámos szélű lavór és kancsó.

Felhasznált technikák:
Gyönyörű, egyedi tervezésű és kivitelezésű kézműves kerámia az alapja ennek a romantikus fürdőszoba szettnek, amely bármelyik fürdőszobának gyönyörű dísze lehet! A kancsó belül mázas, vázaként is használható. Többféle technikát ötvözünk mindkét tárgyon, melyek aztán összehangolt kompozíciót adnak ki és nagy felületen is jól mutatnak, a pittorico-t árnyalt pecsételéssel és dombormintával kombináljuk, végül „színnel” koptatjuk a felületet, hogy a végső shabby-s hatást megkapja. Nagyon nehéz, felsőhaladóknak szóló feladat!
 

Elkészítési ideje cca. 16-20 óra
 

Részvételi díj: 28500.-Ft
Az ár tartalmazza a fürdőszoba szett elkészítését, minden nyersanyag költséggel együtt, a faluháza kétnapi bérleti díjának hozzájárulását és a szombati közös bogrács partyn való részvételt!
 

Tárgycsomag-2: Coastal Shabby kollekció (A három tárgyat a két nap alatt folyamatosan és párhuzamosan fogjuk elkészíteni, kihasználva a száradási időket)

1.,Óriás tálca csempe utánzattal
2.,Kulcstartó szekrényke
3., Akasztós fali polc
 

Felhasznált technikák:
Mindhárom tárgy alaptechnikája a tripla shabby. A kollekció fődarabja az óriási rusztikus tálca, itt az alaptechnika mellé egy új csempetechnikát alkalmazunk. A végeredmény egy profin elkészített csodálatos tálca lesz, melyre már ránézni, kézbe fogni is öröm lesz, ezért biztosan használni is fogod! A kulcsos szekrénynél a tripla shabby mellett alkalmazunk némi repesztést és pittorico-t is. A fali polc különleges dísze a rusztikus háttérrel dekorált csempeutánzat, melyre a kerámia hatású 3 D-s elemeket is magunk készítjük el. A kollekciót a Coastal Shabby papírok mellett elkészítheted más verzióban is, más színekkel és más papírral.

A három tárgy együttes elkészítési ideje cca. 16-20 óra.


Részvételi díj:
A három tárgy együttes részvételi díja 32500 Ft, amely tartalmazza a tárgyak elkészítését, minden nyersanyag költséggel együtt, a faluháza kétnapi bérleti díjának hozzájárulását és a szombati közös bogrács partyn való részvételt.

 
Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home