A kétszázadik….

2012.április 14-én huszonketten ünnepeltük a 200. közös kreatív alkotásunkat. Vagyis a Découpage Művészeti Műhely 200. műhelyfoglalkozását.
A 200 - bármiről is legyen szó - már elég nagy szám. Sajnos jelzi az évek múlását is, esetünkben azonban a kitartás és az állandóság mércéje is egyben. 200 közösen eltöltött nap, amelynek során gondtalanul alkothattunk és szórakoztunk, közös szenvedélyünknek hódolva. 200 közösen eltöltött nap, amelynek során jól éreztünk magunkat, szép alkotásainkkal örömet szereztünk másoknak. 200 közösen eltöltött nap, melyek alatt barátságok születtek, melyek alatt megosztottuk egymással életünk ügyes-bajos dolgait is.
Boldog vagyok, hogy 5 évvel ezelőtt egy ilyen műhelyt alapítottam, amely valóban élő alkotóközösséggé nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ahol a háttérben állandóság van, és mindig új arcok is jönnek. Az ajtó nyitva áll, szeretettel várunk minden alkotni vágyót!
Köszönöm Nektek ezt a 200 alkalmat! Remélem, hogy még sokáig ünnepelhetjük együtt a kerek évfordulókat…
 

*

És akkor következzen néhány vidám fotó az ünneplés megörökített pillanataiból! A rengeteg, általatok készített finomságon kívül, étcsokis trüffeltortával (a Frer Cukrászda érdeme volt) és persze pezsgővel ünnepeltük a kétszázadikat. A bokor méretű orchideát pedig még egyszer nagyon-nagyon köszönöm! Még keresem a hozzá méltó helyet lakásunkban….

 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home