Egy különleges hétvége margójára

Véletlenül akadtunk össze. Általában az ilyen dolgok lesznek a legígéretesebbek. Legalábbis eddigi „életpályám” ezt mutatja. Amikor az egymástól függetlenül, párhuzamosan, de hasonló szellemben futó utak egy véletlen pillanatban keresztezik egymást, ebből szoktak születni az egyedi, megismételhetetlen pillanatnyi csodák, az olyan apró örömök, amitől az élet „gömbölyű”. Amikor mindenki hozzáteszi a maga természetéből és természetességéből jövő sajátját és ebből különleges virág nyílik…
Nyitott lélekkel járok. Egyre tudatosabban törekszem arra, hogy amikor ilyen „párhuzamosan” futó úttal „kínál” meg az élet, nyitott szemmel vegyem észre a belecsomagolt ajándékot. Azt reméljük, hogy a hajdani Gubacsi Malomból kinyílt virág, a Villa Fiore (részletekhez klikk IDE), és a művészi découpage keresztezéséből olyan ajándékot csomagolunk össze közösen, amely minden résztvevő számára felejthetetlen élményt fog nyújtani.
Tehát, ha erre fogékony vagy, Neked csupán már egy dolgod van: gyere el egy igazi mediterrán hangulatú, csodás villába, amely akár Provence-ban vagy Toscana-ban is megállná a helyét! Tölts el velünk egy felejthetetlen hétvégét, mélyedj el az eredeti, olasz stílusú découpage technika rejtelmeiben és alkoss csodálatos tárgyakat szíved örömére, lelked balzsamára! Az inspiratív hangulatot tovább fokozza, hogy egyedileg tervezett és berendezett provanszi atmoszférájú szobákban lakhatsz, ínycsiklandozó mediterrán fogásokat kóstolhatsz, melyeket a legjobb balatoni borokkal öblíthetsz le. Ez máris gyógyír lesz a kint dühöngő novemberi szelek ellen, míg odabent a nyarat idézzük majd, a tárgyak dekorációjával.
Ez a felejthetetlen élmény a Balaton felvidék csodás lankái között a Villa Fiore-ben vár Téged! Ne mulaszd el! A részletes program kiírást hamarosan közzétesszük a tanfolyamoknál!
 


Ízelítő az alkotó hétvége toszkán hangulatú tárgyaiból, a teljesség igénye nélkül (a választható tárgyak részletes listáját a programkiírásnál tesszük majd közzé)
 

 

 

Hangulatképek, mediterrán életérzés Villa Fiore-ból (további részletekhez klikk IDE)

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home