A 150. jubileumi tanfolyam programja (2010.12.04.)

A 2007 áprilisi első tanfolyam után 2008 szeptemberében ünnepeltük az ötvenediket, majd 2009 szeptemberében a századikat, és mostanra elérkeztünk a százötvenedikhez!!! Ki hitte volna a kezdetekkor, hogy ekkora kíváncsiságra, tudás, és alkotásvágyra lelek idehaza a découpage mélyebb, igényesebb fejezetei iránt. Az elmúlt 150 alkalom meggyőzött arról, hogy igaz az, amit egy idő után ennek a "küldetésnek" mottójául is választottam: "A szépség fogja megmenteni a világot". Vagyis mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, lelkünk "szebbik" énjének kifejezésére. Ehhez egy lehetséges eszköz számunkra a découpage, amely közös szenvedélyünké vált az elmúlt másfélszáz közös alkotásunk alkalmával.

Ezért a 150 alkalomért köszönet Mindannyitoknak, akik ilyen kitartással és lelkesedéssel vesztek részt a foglalkozásokon. Köszönet Nektek, akik már harmadik éve tartó "hűséggel" tartjátok a csapat gerincét, és mára már a Művészeti Műhely "törzsgárdáját" alkotjátok. És mindazoknak, akik menetközben vagy újabban csatlakoztak és csatlakoznak műhelyünkhöz. Az ajtó Mindenki számára nyitva áll, hogy összekössön bennünket a közös alkotás öröme. Kívánom, hogy a jövőben még sok ilyen kerek évfordulót ünnepelhessünk együtt, vidámságban és önfeledt alkotásban!

A tanfolyamon természetesen tortával és pezsgővel ünnepelünk, ahogy ez most már szokásunkká vált a kerek jubileumok alkalmával!

                                                               

Ideje: 10:00-18:00.
Téma: Kompozíció alkotás domború kerámia felületre különböző jelenetekből, 3 D-s effektekkel

Tárgya: Mécses ház Karácsonyra - Anton Pieck karácsonyi mesevárosa.

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

A foglalkozás tárgya:

Életképek a 150.-k jubileumi foglalkozásról:

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home