Események

2012. október 12-14.

Szakmai kirándulás:

Hobby Show, Kreatív és Szépművészeti Kiállítás,. Róma, 2012. október 12-14. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre, a kiállítás weboldalához pedig IDE klikkelj!

2011. augusztus 26-28.

A Découpage Művészeti Műhely harmadik "bentlakásos" découpage hétvégéje Monoszlón. 2011. augusztus 26.-28.

A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Gödöllő, 2011. augusztus 6.

Barokk Napok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihelyezett tanfolyam és vásár a Gödöllői Királyi Kastélyban a "Barokk Napok" című rendezvény alkalmából (Gödöllő, 2011. augusztus 6). A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Dunaszerdahely (Szlovákia), 2011. július

Découpage tábor Dunaszerdahelyen!

Idén júliusban harmadszor került megszervezésre Dunaszerdahelyen a Découpage Művészeti Műhely junior szekciójának 4 napos découpage tábora, melyet Vasmera Aranka a Découpage Művészeti Műhely egyik állandó tagja szervez, és vezet. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Nagyócsa (Očova, Szlovákia), 2011. április

Művészeti kiállítás a nagyócsai (Očova, Szlovákia) Népművészeti Házban…

Áprilisban, Húsvét hetében kiállítás nyílt a nagyócsai Népművészeti Házban. Több művész és művészeti ág közös tárlatát nyitották meg április 17-n, a tavaszköszöntő vasárnapi vásár keretében.. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Róma, 2011. májusában

Az „átjáró” – Anziksz Róma után…

A legutóbbi római impressziók nyomán megszületett a nyár végi monoszlói alkotótábor az „Átjáró” címet viselő egyik ötletadó mintatárgya, mely a készítendő fantázia mesekönyvek mintadarabja lesz. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2010. december 4.

A Découpage Művészeti Műhely 150. jubileumi partija.

A 2007 áprilisi első tanfolyam után tavaly szeptemberben ünnepeltük a századikat, és most megértük a százötvenediket is!! Az elmúlt 150 alkalom meggyőzött arról, hogy igaz az, amit egy idő után ennek a "küldetésnek" mottójául is választottam: "A szépség fogja megmenteni a világot". Vagyis mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, lelkünk "szebbik" énjének kifejezésére. Ehhez egy lehetséges eszköz számunkra a découpage, amely közös szenvedélyünké vált az elmúlt másfélszáz közös alkotásunk alkalmával.. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2010. november 13-14.

Kiállítás és vásár:

A XIV. Kézműves kiállítás és vásár alkalmára szervezett kihelyezett tanfolyam a Petőfi Csarnokban. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2010. október 15-17.

Szakmai kirándulás:

Hobby Show, Kreatív és Szépművészeti Kiállítás,. Milánó, 2010. október 15-17. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Velence, 2010. szeptembere

La Serenissima - A tenger királynője

(Egy napsugaras őszi délután pillanatképei Velencéből)

 A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2010. augusztus 27-29.

A Découpage Művészeti Műhely második "bentlakásos" découpage hétvégéje Monoszlón. 2010. augusztus 27.-29.

Gyorsan elröppent ez a nyár is, de annak utolsó hétvégéjén még megtartottuk a Découpage Művészeti Műhely, most már hagyományosnak mondható, nyárbúcsúztató 3 napos alkotótáborát a Balaton-felvidéki Monoszlón. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Gödöllő, 2010. augusztus 7-8.

Barokk Napok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihelyezett tanfolyam és vásár a Gödöllői Királyi Kastélyban a "Barokk Napok" című rendezvény alkalmából (Gödöllő, 2010. augusztus 7-8). A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Tihany, 2010. június 19.

Levendula Fesztivál Tihanyban

Talán nem mindenki tudja, hogy a tihanyi levendularétek illatos virágai vetekszenek a provanszi levendulamezők méltán világhírű gyógynövényeivel.... (Tihany, 2010. június 19.) A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Gödöllő, 2010. április 4.

Ibolya Nap a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihelyezett tanfolyam és vásár a Gödöllői Királyi Kastélyban az "Ibolyanap" című rendezvény alkalmából (Gödöllő, 2010. április 4) A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Budapest, 2010.március 19.

Magazin-bemutató

Megjelent az első magyar découpage szaklap, a Découpage Alkotóműhely első száma. Ennek alkalmából ünnepélyes magazin-bemutatót tartottunk, ahol díszvendégünk volt Roberta Marone nápolyi découpage művész, valamint szép számmal voltak jelen a műhely tanítványai, kereskedők, hobbyboltok tulajdonosai, és munkatársai. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

Róma, 2010. januárjában

Róma angyalai


Kedvenc témámat, az „angyal-démon” kérdéskört kutatva jártam Rómát, fényképezőgéppel a nyakamban, újabb és újabb impressziók után kutatva. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2009. október 16-18.

Szakmai kirándulás:

Hobby Show, Kreatív és Szépművészeti Kiállítás.         Milánó, 2009. október 16-18. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2009. szeptember 26.

A Découpage Művészeti Műhely 100. jubileumi partija.

A 2007 áprilisi első tanfolyam után tavaly szeptemberben ünnepeltük az ötvenediket, és most elérkeztünk a fergeteges századikhoz!!! Ki hitte volna a kezdetekkor, hogy ekkora érdeklődésre, tudás, és alkotásvágyra lelek idehaza a découpage mélyebb, igényesebb fejezetei iránt. Az elmúlt 100 alkalom meggyőzött arról, hogy igaz az, amit egy idő után ennek a "küldetésnek" mottójául is választottam: "A szépség fogja megmenteni a világot". Vagyis mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, lelkünk "szebbik" énjének kifejezésére, melyhez az egyik lehetséges eszköz az immáron közös szenvedélyünkké vált  découpage. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2009. augusztus 29-30.

A Découpage Művészeti Műhely első "bentlakásos" découpage hétvégéje Monoszlón. 2009. augusztus 29.-30.

Lebonyolítottuk az első magyar découpage hétvégét egy gyönyörű Balaton felvidéki falucskában, Monoszlón. A helyszín, a vendéglátás egy igazi falusi környezetben megbúvó gyönyörű parasztházban (fergeteges bográcspörkölt kíséretével), és persze mindannyiunk közös szenvedélye a découpage, garancia volt arra, hogy két napon keresztül háborítatlanul hódolhatunk imádott hobbynknak. A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

2007. október.

Szakmai kirándulás: Hobby Show, Kreatív és Szépművészeti Kiállítás.         Milánó, 2007. október

A részletek megtekintéséhez kattints ide, vagy a képre.

   
Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Elektronikus-levél küldése
Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877 Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home