A Découpage Művészeti Műhely 150. jubileumi foglalkozása és partija

                    2010. december 4.                    

A 2007 áprilisi első tanfolyam után 2008 szeptemberében ünnepeltük az ötvenediket, majd 2009 szeptemberében a századikat, és mostanra elérkeztünk a százötvenedikhez!!! Ki hitte volna a kezdetekkor, hogy ekkora kíváncsiságra, tudás, és alkotásvágyra lelek idehaza a découpage mélyebb, igényesebb fejezetei iránt. Az elmúlt 150 alkalom meggyőzött arról, hogy igaz az, amit egy idő után ennek a "küldetésnek" mottójául is választottam: "A szépség fogja megmenteni a világot". Vagyis mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, lelkünk "szebbik" énjének kifejezésére. Ehhez egy lehetséges eszköz számunkra a découpage, amely közös szenvedélyünké vált az elmúlt másfélszáz közös alkotásunk alkalmával.
Ezért a 150 alkalomért köszönet Mindannyitoknak, akik ilyen kitartással és lelkesedéssel vesztek részt a foglalkozásokon. Köszönet Nektek, akik már harmadik éve tartó "hűséggel" tartjátok a csapat gerincét, és mára már a Művészeti Műhely "törzsgárdáját" alkotjátok. És mindazoknak, akik menetközben vagy újabban csatlakoztak és csatlakoznak műhelyünkhöz. Az ajtó Mindenki számára nyitva áll, hogy összekössön bennünket a közös alkotás öröme. Kívánom, hogy a jövőben még sok ilyen kerek évfordulót ünnepelhessünk együtt, vidámságban és önfeledt alkotásban!
A tanfolyamon természetesen tortával és pezsgővel ünnepelünk, ahogy ez most már szokásunkká vált a kerek jubileumok alkalmával!
 

 

Az ünnepi parti pillanatai képekben:

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home