A Découpage Alkotóműhely magazin bemutatója

(Budapest, 2010.március 19.)

                

2010 márciusában új lapot bocsátottunk útjára, amelynek rendszeres olvasása, az abban leírt praktikák elsajátítása reményeink szerint nagy mértékben hozzásegítheti az arra fogékony olvasót egy tartalmas kikapcsolódást nyújtó gyönyörű, sokoldalú, ötletgazdag kézműves technika elsajátításához.
Ez a magazin a kreativitásról és a szépségre való kifogyhatatlan törekvésről szól. Arról, hogy kisebb, nagyobb fortélyok segítségével hogyan tehetjük szebbé és élhetőbbé otthonunkat, környezetünket. Arról, hogy – mivel adni és kapni valóban egyaránt öröm – az elsajátított technikák által gyönyörű és egyedi ajándékokat készíthetünk szeretteinknek úgy, hogy közben magunk is önfeledten merülünk el az alkotás mindenki számára elérhető igazi örömében, amely pihentet és kikapcsol a mindennapok monoton tempójából.
A découpage, ez a régi-új dekorációs irányzat, amely napjaink Itáliájában, a művészet hazájában született újjá és indult hódító útjára, hogy – mint évszázadokkal ezelőtt – az udvarhölgyek hóbortja, napjainkban a modern nő önkifejezésének és alkotni vágyásának kifejező eszköze legyen.

A Découpage Alkotóműhely magazin bemutatójára 2010 március 19-n, a Polgárok Házában, ünnepélyes keretek között került sor. A bemutató díszvendége Roberta Marone, nápolyi découpage művész volt, aki a szaklap "Külföldi művészsarok" című rovatának állandó publikáló művésze lesz. Az eseményen szép számban vettek részt a Découpage Művészeti Műhely tanítványai, a hobby kereskedő cégek tulajdonosai, munkatársai, hazai és külföldi hobby boltok munkatársai. A rövid magazin-ismertető után vidám pezsgőzéssel koccintottunk az újság sikerére.
 

 

Roberta Marone nápolyi découpage művész, magazinunk állandó publikáló vendégművésze lesz
 

 

A magazin első számának "lépésről lépésre" bemutatott tárgyai üvegvitrinben voltak kiállítva
 

 

A magazin részletes ismertetésének pillanatai
 

 

A tisztelt megjelentek
 

 

A magazin részletes ismertetésének pillanatai
 

 

Emesével (az Új Praxis Kiadó szerkesztőségének vezetőjével) ismertetjük a magazint
 

 

Robertával a bemutató után
 

 

Emesével, az Új Praxis Kiadó szerkesztőségének vezetőjével
 

 

Pezsgőzés, kötetlen beszélgetések, részletek megbeszélése a bemutató után
 

 

Pezsgőzés, kötetlen beszélgetések, részletek megbeszélése a bemutató után
 

 

Csoportkép a magazin munkatársaival és a Découpage Művészeti Műhely jelenlévő tanítványaival
 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home