A 200. jubileumi tanfolyam programja (2011.04.14.)

A 2007 áprilisi első tanfolyam után 2008 szeptemberében ünnepeltük az ötvenediket, 2009 szeptemberében a századikat, majd 2010 decemberében a százötvenediket, és mostanra elérkeztünk a kétszázadik tanfolyamhoz!!! Szinte hihetetlen, hogy ekkora kíváncsiságra, tudás, és alkotásvágyra lelek idehaza a découpage mélyebb, igényesebb fejezetei iránt. Az elmúlt 199 alkalom visszaigazolta műhelyünk választott mottóját: "A szépség fogja megmenteni a világot". Vagyis mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, lelkünk "szebbik" énjének kifejezésére. Ehhez egy lehetséges eszköz számunkra a découpage, amely közös szenvedélyünké vált az elmúlt kétszáz közös alkotásunk alkalmával.

Ezért a 200 alkalomért köszönet Mindannyitoknak, akik ilyen kitartással és lelkesedéssel vesztek részt a foglalkozásokon. Köszönet Nektek, akik már ötödik éve tartó "hűséggel" tartjátok a csapat gerincét, és mára már a Művészeti Műhely "törzsgárdáját" alkotjátok. És mindazoknak, akik menetközben vagy újabban csatlakoztak és csatlakoznak műhelyünkhöz. Az ajtó Mindenki számára nyitva áll, hogy összekössön bennünket a közös alkotás öröme. Kívánom, hogy a jövőben még sok ilyen kerek évfordulót ünnepelhessünk együtt, vidámságban és önfeledt alkotásban!

A tanfolyamon természetesen tortával és pezsgővel ünnepelünk, ahogy ez most már szokásunkká vált a kerek jubileumok alkalmával!

                                                               

A 200.-ik centenáriumi megemlékezés képeihez klikkelj IDE!

 

Ideje: 10:00-17:00.
Téma: „Csipkeidő” – A Découpage Művészeti Műhely 200. jubileumi foglalkozása

Tárgya: Vintage óra – a Decoria új pasztájával a csipketrend jegyében, és az új vintage szalvéták felhasználásával.

 

 

 

Felhasznált technikák:
Virágzik a vintage stílus, a boldog békeidők nosztalgiája, amelynek romantikus képi elemei nagyszerűen kombinálhatók a Decoria új csipketrendjével. Az óra alapja egy különleges, többszörösen struktúrált, különböző paszták egyvelegéből kialakított felület. Ennek jellemzője a finoman repedezett és csipkelenyomatos alap, melyet száradás után multi frottage-al színezünk. Erre épülnek az új vintage szalvéták ötvözéséből a képi elemek, melyeket végül lágy pittorico és a stílushoz illő szolid antikolás varázsol komplett egésszé. És a mutatók máris számlálhatják a „csipkeidőt”….


Szint: Haladó.

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész napra két tárgy, vagy fél napra egy tárgy valamelyikének elkészítésére.
A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés
elektronikus levélben vagy telefonon
.

Életképek a jeles napról. A 200.-ik centenáriumi megemlékezés képeihez klikkelj IDE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home