Magyar verzió                                                                                                                                               Versione Italiana 
„Angyalok, démonok, tündérek, ..............., a fantázia világa”

Az ünnepélyes megnyitó képekben, szavakban

ines_600.jpg Mask_600.jpg

 

Olasz découpage művészek méltató szavai a kiállításom alkalmából

 

Sandro Ghirlinzoni Ferrarából

Sandro az Olasz Découpage Szövetség aktív, vezetőségi tagja és tisztségviselője, szerkesztője a szövetség belső szaklapjának, számos szakmai fórum vezetője, állandó pubikáló művésze a Laboratorio di découpage szaklapnak. Különböző fórumokon oktatja a découpage számos technikáit.

 

"Költészet és découpage = Kardos Zsófia:

Zsófia 4 éves olaszországi tartózkodása alatt ismerkedett meg a découpage-al, és szó szerint beleszeretett. Elvarázsolta a lehetőség, hogy egy egyszerű tárgy hogyan dolgozható át apró, egyedi műalkotássá. Tudását a legnagyobb olasz művészek mellett alapozta meg, hogy aztán maga is a legnagyobbak egyikévé váljon és Magyarországon az olasz découpage művészet nagykövete legyen.
Szenvedélyét, érzéseit, emlékeit zárja az általa készített alkotásokba, amelyek aztán, mint a varázslat bomlanak ki a tárgyakból és hozzák vissza nekünk a múlt költészetét.
Zsófia nagyon romantikus elfoglaltságnak tartja a découpage-t, egy emlékekkel, szépséggel és harmóniával teli színes fantáziavilágnak, ahol az elme átengedi magát és pihenni tér a lélek legmélyebb rejtelmeibe.
Romantikus képzelete egy fejedelmi múlt képeit tárja elénk, a legszebb tündérmeséket, képeket, amelyek rég elfeledett nosztalgikus emlékeinkben születnek újjá.
Szándéka az, hogy a découpage különböző technikáit oktatva, tudását, tapasztalatát hatalmas átéléssel adja át. Lelkes odaadásának köszönhetően vált az egyik legfontosabb olasz szaklap, a Laboratorio di découpage munkatársává, ahol folyamatosan mutatja be és publikálja alkotásait.”
 

 

Roberta Marone Nápolyból

Roberta igazi nápolyi művészcsaládból származik, az egyik legkreatívabb és legtöbbet publikáló découpage művész Olaszországban. Az Olasz Decoupage Szövetség aktív tagja, a Hobbydonna elnevezésű legismertebb olasz internetes hobbyportál découpage szekciójának és nemzetközi rovatának szerkesztője. Állandó publikáló művésze a Laboratorio di découpage szaklapnak. Január óta tagjai közé választotta a Decoupage Artists Worldwide – Découpage Művészek Nemzetközi Szövetsége, amely a legismertebb angol és ausztrál művészeket is magába tömörítő társulat

 

"Zsófiának ajánlva:

Zsófiát akkor ismertem meg, amikor belépett a Laboratorio di Découpage "családjába”, amely egy fontos olasz découpage szaklap, ahol én is egy ideje publikálok. Azonnal vonzott az a különlegesség, az a romantikus báj és egyedi stílus, amely a munkáiból árad. Különösen elvarázsolt az a világ, ahogyan egymásba olvasztja a színeket és a képeket és szinte a tündérmesékig röpít bennünket!
Zsófia egy különösen színes, lenyűgöző egyéniség. Ezt akkor volt szerencsém megtapasztalni, amikor egy részletes interjút készítettem vele egy olasz internetes hobbyportál részére. Akkor neveztem el őt az energia és a kreativitás hihetetlen ciklonjának. Egy tehetséges nő, aki néhány év alatt a magyar découpage igazi forrásává vált.
Zsófia megvalósított egy álmot. Mindig, hittel és soha nem szűnő energiával teli munkával, optimizmussal, halad előre egyenesen, a céljai után.
Magam is hálás vagyok ezért a napért Zsófinak, - ezért a napért, amely most oly fontos mérföldkő számára -, mert megajándékozott minket ezzel az élménnyel, és teljes szívemből kívánom neki, hogy folytassa tovább ezt a művészi kreativitást és mesebeli fantáziát, amellyel elkísér bennünket!”
       

 
Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Elektronikus-levél küldése
Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877 Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home