Magyar verzió                                                                                                                                               Versione Italiana 
Kiállítások

 

„Angyalok, démonok, tündérek, ..............., a fantázia világa”

címmel 2009. február 17. és március 9. között megrendezésre kerül  a Découpage Művészeti Műhely első tárlata, amelynek a Polgárok Háza Galériája (térkép itt) ad otthont, és amelyet díjmentesen lehet majd látogatni.
A kiállított tárgyak - a már magántulajdonban lévők kivételével - megvásárolhatóak lesznek, amelyeket az új tulajdonosok a kiállítás után vehetnek majd birtokba. A befolyó összegek egy részét jótékony célra ajánlottuk fel.

Mindenkit szeretettel várunk!

A megnyitó képekben, szavakban A kiállított alkotások képekben

A Découpage Művészeti Műhely első önálló tárlata a címben jelzett „Angyalok, démonok, tündérek, ......, a fantázia világa” témakör tematikus kiállítása, amely  valójában Magyarországon az első ilyen jellegű esemény. A kiállítás megrendezésével az elsődleges célom szemléltetni, hogy a "szimpla" technikai tudáson kívül – de természetesen annak biztos és precíz felhasználásával – egy kézműves technika miként emelkedhet akár művészibb szintekre is a fantázia, a szárnyaló kreativitás segítségével. Másodlagos – de az előzővel azonosan lényeges  – célom, hogy a découpage-kedvelők egyre szélesebb táborának adjak általa bátorítást, ötleteket, irányt munkájuk folytatásához. Végül, de nem utolsó sorban nagyon remélem, hogy a tárlatot meglátogató, esetleg még "szunnyadó", passzív tehetségek minél nagyobb számban kapnak majd kedvet a découpage technikáinak elsajátításához, a découpage műveléséhez.

A kiállítási tárgyak összeállítása során elsősorban nem azok funkcionalitására helyeztem a hangsúlyt, hanem alapvetően arra, hogy a megdolgozott felület, az alkalmazott technikák összessége és a képi világ minél inkább egységes, harmonikus, szemet gyönyörködtető egésszé, alkotássá álljon össze.

Saját munkáim mellett alkotóműhelyünknek, tanítványaimnak is szeretnék teret engedni és lehetőséget adni annak bizonyítására, hogy a különböző technikák elsajátítása mellett, szemlélet és másfajta látásmód is oktatható mindenkinek, aki úgy dönt, hogy belép a „fantázia birodalmába”.

   
Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Elektronikus-levél küldése
Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877 Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home